Fakulti Sains komputer dan Matematik

FAKULTI SAINS KOMPUTER DAN MATEMATIK

Mengira Masa Depan, Mengira Kejayaan

AKADEMIK

Terokai alam termaju Sains Komputer dan Matematik dengan Program Pasca Siswazah dinamik FSKM. Fakulti kami menawarkan pelbagai rangkaian lapan program khusus yang dibahagikan kepada dua bidang pengajian: Sains Komputer dan Matematik. Setiap bidang menawarkan dua program Sarjana dengan Kerja Kursus, Sarjana dengan Penyelidikan, dan Doktor Falsafah oleh Penyelidikan, menyediakan pelajar dengan pelbagai pilihan yang komprehensif untuk memenuhi aspirasi akademik dan profesional mereka. Sama ada anda sedang mengikuti kerja kursus lanjutan, melibatkan diri dalam penyelidikan terobosan, atau berusaha untuk kecemerlangan kedoktoran, Program Pasca Siswazah FSKM menawarkan persekitaran yang merangsang dilengkapi dengan bimbingan pakar dan sumber terkini. Tingkatkan kepakaran anda dan mulakan perjalanan kecemerlangan akademik dan penyelidikan dengan Program Pasca Siswazah FSKM.
PROGRAM SAINS KOMPUTER
PROGRAM MATEMATIK